Despre noi

Stadler Form este o companie elvetiana, fondata in 1998, de catre Martin Stadler.Stadler Form se bazeaza pe filozofia "The way you live...is the way you feel" (Modul in care traiesti...este modul in care te simti) si, de aceea, combina tehnologia avansata de functionare a produselor cu un aspect deosebit, realizat de catre designer talentati.
14 ani de experienta, de imbunatatire si de perfectionare a viziunii au avut ca rezultat dezvoltarea unor produse rezidentiale cu design special, care se potrivesc perfect in interiorul oricaror incaperi.
Stadler Form a atins un mare succes, odata cu lansarea primului produs, umidificatorul FRED, devenind, in timp, o companie activa pe plan international.

Stadler Form a dezvoltat mai mult de 23 de produse 
in 37 de tari, cele mai multe dintre ele au ramas cu acelasi renume si astazi.
Cea mai recenta creatie – dezumidificatorul ALBERT a obtinut premiul Red Dot Design Award 2013, pentru design de inalta calitate.
Eforturile de cercetare a formelor atemporale, neconventionale, pasiunea pentru designul elvetian si cea mai buna tehnologie au contribuit ca Stadler Form sa devina un brand international puternic.
Brandul Stadler Form este simbol al designului rezidential din 1998.

Designeri colaboratori:
Matti Walker -  expert in culori si care a dezvoltat abilitati puternice pentru forme tridimensionale, care sunt atragatoare din punct de vedere emotional.

Carlo Borer - concepe toate creatiile pe CAD - Computer-aided design (Proiectare asistata de calculator), realizand mai intai o forma sugestiva, care stimuleaza imaginatia, fara a influenta functia.  Deviza sa este "forma urmeaza functia".

Kurt Zimmerli cunoscut pe plan international pentru produsele sale de uz casnic, echipamente de exterior si mobilier. Obiectivele sale sunt: personalizare de inalta calitate, durabilitate si estetica simpla. Produsul cel mai de succes al designerului Kurt Zimmerli - sticla SIGG, este parte a unei galerii din Muzeul de Arta Moderna din New York.

Fabian Zimmerli
 – a terminat studiile de design in Zurich si Vancouver. Este fascinat de relatia dintre functie si forma, iar prin proiectele sale incearca sa inspire privitorul.