News

APARITII IN PRESA


Platforma online de design, amenajari interioare si ecologie - Deco si eco – si-a aratat interesul fata de produsele Stadler Form, fiind atrasa de  designul deosebit si de necesitatea acestora.
Astfel, publica primul articol – “
Stadler Form – umidificatoare perfecte pentru casa ta” - in care prezinta cele mai importante avantaje ale unui umidificator, articol care va fi urmat de altele la fel de interesante.


ROBERT A CASTIGAT PREMIUL DE DESIGN iF

Suntem mandri ca ROBERT a fost desemnat anul acesta produsul castigator al premiului de design iF!
Premiul iF acordat de Forum Design din Hanovra Germania, cunoscut si sub numele de "Oscar pentru design", este un concurs anual de design, care premiaza, inca din 1954, produsele cu o calitate exceptionala a designului.
Puterea elvetiana inovatoare Stadler Form in colaborare cu designerul Matti Walker a impresionat juriul de experti.
Umidificatorul Robert a fost revizuit in 11 criterii diferite, nu doar din punct de vedere al designului, ci si al nivelului de inovare, al sustenabilitatii mediului si a valorii brandului.Ceremonia premiilor iF are loc in Munchen pe data de 28 Februarie, acolo unde 50 de castigatori ai premiului de design iF vor fi distinsi cu premiul de aur iF.
Dupa ceremonie, Robert va fi prezent in cadrul expozitiei de design iF de la Hamburg, incepand cu 1 Martie.

Despre premiul de design iF


NOI MEMBRII IN FAMILIA STADLER FORM: ROBERT si SELINA!Robert – umidificator si purificator de aer!

Ca o masina de “spalat” aer, umidificatorul si purificatorul de aer Robert asigura un climat curat si placut pe tot parcursul anului. Cu o capacitate de evaporare ridicata de pana la 13.2 litri de apa pe zi, este foarte potrivit pentru camera de pana la 80 mp. Cu un consum redus de energie, Robert filtreaza eficient particulele cu ajutorul discurilor rotative si ofera un mediu curat si igienizat, ideal pentru persoanele care sufera de alergii. Robert poate fi activat cu o simpla miscare eleganta a mainii si setat cu o atingere usoara a butoanelor. De asemenea, Robert ofera posibilitatea de a parfuma aerul din incapere.
 Mai multe despre Robert…Selina – masoara cu stil!

Este uscat, umed, cald sau rece? Selina ofera raspunsul. Doamna termo-higrostat este echipat cu tehnologie inalta de functionare si masoara cu precizie umidificatea si temperature aerului. Selina are un design elegant si se potriveste armonios in orice mediu de viata – are o latime de doar 4 mm. Selina poate fi accesoiul oricarui produs Stadler Form. Termo-higrostatul este disponibil in 4 culori diferite: berry, alb, negru si metallic. 
Mai multe despre Selina…
Noul catalog 2013/14

In noul catalog Stadler Form veti putea gasi intreaga gama de produse 2013 care include cele mai noi inventii pentru toamna/iarna! 
Gasiti noul catalog aici… 


NOUA COLECTIE DE CULOARE!

La fiecare doi ani, introducem noi culori care sa caracterizeze noua colectie a produselelor Stadler Form. 
Designerii nostri au studiat gama larga de culori si au luat in calcul tendintele diferitelor domenii din viata noastra. Iar castigatoare sunt culorile: metalic si mov!

ANNA LITTLEANTONFREDJASMINEMAX si OSKAR sunt fericitii membrii ai familiei Stadler Form, care vor fi "purta" noile culori. 


Produsele Stadler Form disponibile in culorile metalic si mov vor fi lansate in toamna anului 2013, dar vor putea fi disponibile, pe unele piete, mai devreme.


STADLER FORM A IMBUNATATIT CALITATEA AERULUI DIN DESERT!

Produsele Stadler Form au fost prezentate in cadrul Expozitiei Internationale de Design din Dubai, care a avut loc in perioada 20-23 mai 2013.


STADLER FORM A OBTINUT 3 PREMII RED DOT DESIGN AWARD!

Trei produse Stadler Form: 
dezumidificatorul Albert, umidificatorul Oskar Big si incalzitorul Anna,  au obtinut premiul Red Dot Design Awards 2013, pentru design de inalta calitate.

Puterea elvetiana inovatoare Stadler Form, in colaborare cu designerul Matti Walker, au impresionat cei 37 de membri care au format juriul expertilor pentru premiul de design Red Dot Design Award.

Cei care reusesc sa castige in fata expertilor de renume, isi decoreaza propria creatie cu “red dot” (“bulina rosie”) si isi pozitioneaza produsul la nivel international.
Membrii juriului au analizat in competitia din acest an 4662 de produse, din 19 categorii diferite.

Castigatorii premiului “Red Dot Award: produse de design 2013” sunt reprezentantii cei mai titrati ai industriei de design. In zile noastre devine din ce in ce mai dificil pentru consumator sa faca diferentia intre calitatea designului diverselor produse de pe piata. Aceasta consta, de cele mai multe ori, in detalii, care fac calitatile speciale sa devina vizibile.
In acest fel, creatiile care trec testul in fata ochilor critici ai juriului international “Red Dot” nu vor disparea in mijlocul multimii, ci vor fi capabile sa infrunte concurenta globala”, spune Prof. Dr. Peter Zec, initiator si director general al premiului Red Dot.

Gala Red Dot si Muzeul de design
Ceremonia inmanarii premiilor, recunoscuta la nivel modial, are loc pe data de 1 iulie 2013, ca parte a galei pentru premiile “Red Dot”. Albert, Oskar big si Anna vor fi atunci expuse timp de 4 saptamani, in cadrul unei expozitii speciale la Muzeul Red Dot Design din Essen Germania. Cu aproxiamtiv 2000 de produse raspandite pe o suprafata de mai mult de 4000 metri patrati, Muzeul Red Dot Design gazduieste cea mai mare expozitie de design contemporan la nivel mondial. Produsele castigatoare sunt expuse in muzeu pentru o perioada de cel putin un an.

Despre Premiul “Red Dot Design Award”
Cu premiul “Red Dot Design Award”,  designerul Zentrum Nordrhein Westfalen a creat una dintre cele mai recunoascute competitii la nivel international.
Premiul “Red Dot” (“bulina rosie”) s-a impus la nivel mondial, ca fiind una dintre cele mai cautate marci, care garanteaza design excelent al anumitor produse.


CE ESTE ALBERT? AFLATI MAI MULTE DIN CEL MAI NOU MATERIAL VIDEO

ALBERT este un dezumidificator elegant, silentios, perfomant.  
Aflati mai multe informatii despre ALBERT in filmuletul de mai jos:


JASMINE A OBTINUT PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN DESIGN 2013!

Difuzorul de aroma JASMINE a castigat la New York premiul pentru cel mai bun design 2013, din categoria "Electrocasnice pentru acasa", acordat de International Housewares Design Awards.

Aflati mai multe despre difuzorul de aroma: JASMINE.