Conditii de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.stadlerform.ro, este S.C. INTAX TRADING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J34/122/2002 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO14571848, Capital social: 10000 RON.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. INTAX TRADING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

INFORMATII PERSONALE
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.stadlerform.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, intrati in contul dumneavoastra.  Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. INTAX TRADING S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
S.C. INTAX TRADING S.R.L.  este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de  Date cu Caracter Personal cu nr. 20048.

Accesarea www.stadlerform.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, pastrate si prelucrate de S.C. INTAX TRADING S.R.L. in urmatoarele scopuri: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. INTAX TRADING S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati si evenimente desfasurate de S.C.INTAX TRADING S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (e-mail, telefon, posta, SMS, etc.). Refuzul utilizatorilor de a furniza datele personale determina neprocesarea de catre S.C. INTAX TRADING S.R.L. a comenzilor sau a cererilor de oferta. S.C. INTAX TRADING S.R.L. se obliga ca datele personale sa fie administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorilor de marketing si programare ai www.stadlerform.ro precum si a companiilor de curierat in scopul de a duce la indeplinire livrarea comenzii. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. INTAX TRADING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr.506/2004 privind pelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):      

1.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

4.    Dreptul de a cere S.C. INTAX TRADING S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

5.    Dreptul dumneavoastra de a notifica in scris S.C. INTAX TRADING S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept este aplicabil doar clientilor persoane fizice si nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul sau punctele noastre de lucru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

6.    Dreptul de acces si interventie asupra datelor personale.

7.    Dreptul de a va adresa justitiei

     Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@stadlerform.ro.ro sau prin posta, la adresa: str. Rahovei, nr.52, Bragadiru, Ilfov. www.stadlerform.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.stadlerform.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.stadlerform.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Stergere Date Personale

Exporta Date Personale