Renuntarea la cumparare

Conditii generale care se aplica tuturor produselor

Retur Simplu in 14 de zile.

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

Serviciul ‘’14 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta. Mai multe detalii despre dreptul la retragere, la punctual 9 din Termeni si Conditii  aici.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data solicitarii Consumatorului asupra deciziei sale de retragere din contract.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele care se returneaza  trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu vor fi acceptate produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu vor fi acceptate produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate.

Produsele vor fi returnate in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care au fost livrate.
 
Daca produsele livrate au fost insotite de diverse cadouri, cand se returneaza produsele vor fi returante si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsele care fac obiectul retragerii din contact:

- Este recomandat ca produsele returante sa fie sigilate.

- Daca sunt desigilate pot fi returnate doar daca nu au fost instalate/ montate/folosite si daca consumabilele nu au fost desigilate sau folosite.

- Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Consumator iar rambursarea contravalorii produsului se va face cu ordin de plata in cel mult 14 de zile de la retur.