Returul produselor

Produsele pot fi returnate printr-o solicitare transmisa la adresa de e-mail office@stadlerform.ro,
dupa care cererea dumneavoastra va fi procesata.

Produsele achizitionate pot fi returnate daca:

Produsele au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel specificat in comanda, puteti solicita inlocuirea produsului livrat gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Intax Trading.

Produsele nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie
Daca produsul achizitionat este identificat ca nefunctional in termen de 24 de ore de la data receptiei ( a intrarii in posesia lui), puteti solicita in acest termen inlocuirea sa cu un produs functional. Toate costurile de retur si livrare a produsului functional vor fi suportate de Intax Trading.

Produsele cu specificatii tehnice care nu corespund cu cele prezentate pe stadlerform.ro.ro
Daca produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul stadlerform.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale. In cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mare, diferenta o veti achita curierului in momentul primirii produsului corect; in cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mica, diferenta o veti primi odata cu receptia produsului corect.  Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Intax Trading in situatia in care produsul achizitionat nu a corespuns cu specificatiile tehnice prezentate pe stadlerform.ro

Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare perfecta, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat.